Metaalafval

Uw metaalafval, onze zorg

Dagelijks uw metalen inleveren tegen marktconforme tarieven? Dan bent u bij Klein Metals aan het juiste adres! Schaalinkoop hoort van oudsher bij de metaalrecycling en u kunt bij ons in Zwartewaal terecht voor het inleveren van alle soorten metaalafval. Wij verzorgen de inkoop van onder anderen: koper, kabel, lood, zink, aluminium, roestvrijstaal en loodaccu’s. Maar ook voor oud ijzer en staal kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Gedurende onze openingstijden kunt u zonder afspraak bij ons het metaalafval aanleveren. Dit kan met een vrachtwagen, busje, personenauto of met de fiets! Wilt u een prijsindicatie? Dan kunt u natuurlijk altijd vooraf bellen of WhatsAppen om een indicatie van de metaalprijzen op te vragen.

Metalen die wij inkopen

Koper

Zink

Aluminium

Roestvrijstaal

Kabel en draad

Lood

Ijzer en staal

Loodaccu’s

Hulp of informatie nodig? Wij voorzien u graag van deskundig advies!

Veelgestelde vragen over metaalrecycling

We zijn dagelijks geopend van ‍‍maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 16:30 uur (Pauze: 12:30 – 13:00 uur) en op zaterdag van 08:00 uur tot 13:00 uur, met uitzondering van Nederlandse feestdagen.

Het is niet nodig om van tevoren een afspraak te maken. U bent altijd welkom tijdens onze openingstijden om oude metalen in te leveren. Als u vragen heeft, kunt u ook altijd een WhatsApp-bericht sturen naar +31 (0)6 307 119 41.

Voor de meest actuele metaalprijzen kunt u een WhatsApp-bericht sturen naar +31 (0)6 307 119 41.

Bij Klein Metals kunt u vrijwel alle soorten metaal inleveren, van oud ijzer tot koper, en van lood tot elektrische apparaten.

Ja, u kunt oude loodaccu’s bij ons inleveren, bijvoorbeeld accu’s afkomstig uit auto’s. Andere soorten accu’s, zoals lithiumaccu’s, nemen we echter niet aan.

Onze ophaaldienst is alleen beschikbaar voor bedrijven. Voor particulieren hangt het af van de kwaliteit en hoeveelheid metaalafval. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.