Sinds 1963 een begrip

Sinds 1963

een begrip in de recycling wereld

Klein Recycling is gestart in 1963 op de Meeldijk 6 te Zwartewaal met oud-papier, kunststof, oude metalen en uitgegroeid tot een gezond familiebedrijf met 3 verwerkingslocaties in de regio Groot Rijnmond.

Locatie Zwartewaal

Locatie Zwartewaal, waar het allemaal begon, is na de bouw van de nieuwe locatie te Vierpolders, volledig gespecialiseerd in de aankoop en verwerking van allerlei soorten metaalafval.

Locatie Vierpolders

Op de locatie te Vierpolders, waar ook ons hoofdkantoor is gevestigd, heeft Klein Recycling zich getransformeerd tot een gespecialiseerde totaal afvaldienstverlener. Mede door inventief, effectief en duurzaam om te gaan met afvalstromen, heeft dit geresulteerd in een enorme groei van de activiteiten. Het resultaat hiervan is een uitbreiding van de activiteiten in de kunststof recycling. Klik hier voor de website van Klein Recycling. 

Locatie Hellevoetsluis

Per medio 2023 is de Locatie Hellevoetsluis aangekocht. Op deze locatie worden kunststoffen vermalen tot grondstof voor nieuwe producten in diverse verwerkende industrieën. Klik hier voor de website van L&K Plastics. 

Milieu verantwoord ondernemen

Met oog op het milieu verantwoord ondernemen is met deze laatste aanwinst een belangrijke stap gezet op weg naar een circulaire economie.

Certificeringen

Wij werken volgens de laatste Europese en internationale milieuwetten en regelgeving. Als gecertificeerd bedrijf met het FNOI en MRF-keurmerk kunt u er zeker van zijn dat uw afvalstromen, op een milieuverantwoorde wijze wordt gerecycled en worden her gebruikt als grondstof voor diverse industrieën.

Tevens wordt de inzameling verricht conform de regelgeving inzamelen afvalstoffen van het NIWO. Ook beschikken al onze medewerkers over een VCA-certificaat zodat ze op ieder project veilig ingezet kunnen worden.