Certificeringen

MRF-keurmerk

Klein Recycling is lid van de Metaal Recycling Federatie (MRF) en in het bezit van het MRF-Keurmerk voor de locatie in Zwartewaal. Dit keurmerk geeft aan dat wij werken aan een duurzame bedrijfsvoering, met (toetsbare) zorg voor veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Jaarlijks wordt door onafhankelijke, externe deskundigen bekeken om de leden van de MRF nog aan de Keurmerk-eisen voldoen.

De audit voor het MRF-keurmerk wordt jaarlijks door Kiwa Nederland BV uitgevoerd. De directie en medewerkers van Klein Recycling streven er uiteraard naar om ook in de toekomst aan de eisen te blijven voldoen en waar mogelijk de organisatie nog te verbeteren.

FNOI-keurmerk

Klein Recycling is lid van de Federatie Nederlandse oudpapier industrie (FNOI) en in het bezit van het FNOI-Keurmerk voor de locatie in Vierpolders. Dit keurmerk geeft aan dat wij werken aan een duurzame bedrijfsvoering, met (toetsbare) zorg voor veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Jaarlijks wordt door onafhankelijke, externe deskundigen bekeken om de leden van de FNOI nog aan de Keurmerk-eisen voldoen.

De audit voor het FNOI-keurmerk, uitgevoerd in oktober 2023 door Kiwa Nederland BV, is positief afgerond. De directie en medewerkers van Klein Recycling streven er uiteraard naar om ook in de toekomst aan de eisen te blijven voldoen en waar mogelijk de organisatie nog te verbeteren.

VCA-certificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Met het VCA-certificaat leggen wij als bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken.