Particulier

Eenvoudig uw metalen inleveren tegen marktconforme tarieven

Schrootinkoop is een essentieel onderdeel van metaalrecycling en bij ons in Zwartewaal kunt u alle soorten metaalafval inleveren. Wij kopen onder andere koper, kabel, lood, zink, aluminium, roestvrijstaal en loodaccu’s in. Maar ook voor oud ijzer en staal bent u bij ons aan het juiste adres.

Tijdens onze openingstijden kunt u zonder afspraak bij ons langskomen om uw metaalafval in te leveren. Dit kan met een vrachtwagen, busje, personenauto of zelfs met de fiets! Wilt u vooraf een prijs? Gebruik dan onze WhatsApp service.

  • Kom zonder afspraak langs in Zwartewaal

     
  • Onze vakkundige mensen wegen uw metalen

     

    Onze vakkundige mensen wegen uw metalen

  • U ontvangt meteen de actuele dagprijs

     
  • Verantwoorde recycling van uw metalen

     

    Verantwoorde recycling van uw metalen

Legitimatie bij kopersoorten verplicht

Je bent altijd welkom om je oude metalen in te leveren, of je nu een afspraak hebt gemaakt of niet. Onze locatie in Zwartewaal staat voor je open. Let op: Sinds 1 januari 2013 zijn we wettelijk verplicht om bij de inkoop van metalen uw naam, adres en woonplaats te noteren. Voor de inkoop van kopersoorten is ook een geldig legitimatiebewijs vereist.

Veelgestelde vragen over metaalrecycling

We zijn dagelijks geopend van ‍‍maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 16:30 uur (Pauze: 12:30 – 13:00 uur) en op zaterdag van 08:00 uur tot 12:00 uur, met uitzondering van Nederlandse feestdagen.

Het is niet nodig om van tevoren een afspraak te maken. U bent altijd welkom tijdens onze openingstijden om oude metalen in te leveren. Als u vragen heeft, kunt u ook altijd een WhatsApp-bericht sturen naar +31 (0)6 307 119 41.

Voor de meest actuele metaalprijzen kunt u een WhatsApp-bericht sturen naar +31 (0)6 307 119 41.

Bij Klein Metals kunt u vrijwel alle soorten metaal inleveren, van oud ijzer tot koper, en van lood tot elektrische apparaten.

Ja, u kunt oude loodaccu’s bij ons inleveren, bijvoorbeeld accu’s afkomstig uit auto’s. Andere soorten accu’s, zoals lithiumaccu’s, nemen we echter niet aan.

Onze ophaaldienst is alleen beschikbaar voor bedrijven. Voor particulieren hangt het af van de kwaliteit en hoeveelheid metaalafval. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.